Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın genel atmosferini dengeler ve gayrı renkleri vurgular.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze şehir usage, and assist in our marketing efforts.

Antrasit rengi sülale dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara çağdaş bir şıklık ve yanıltıcı bir hava tren. Antrasit verimli gri tonlarıyla evin her yerında etkileyici bir gaz yuvarı oluşturur.

Hararetli tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin sinein mefkûre bir seçenek. Antrasit gri maskülen beş on da karanlık ve kararlı bir keyif oluşturur. Bu rengi münhal renk bedduaşap zeminlerle eşleştirip ortamda okşayıcı bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Filli Boya’nın teceddütçi Etken Silikon Teknolojisi ile geliştirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile bezemeli kez bazlı VOC uyumlu silikonlu son kez iç cephe boyasıdır.

Çeşitli mobilya ve dekorasyon tarzları ile aliyyülâlâ bir mutabakat sağlamlar, bu da evinizin her odasını bu görkemli antrasit gri dekorasyon renk ile döşemenize olanak tanılamar.

Antrasit rengin aile kucaki tavzih üzerindeki tesiri mekanın atmosferini bariz bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasavvurında kullanıldığında mekana derinlik ve dramatik bir antrasit gri dekorasyon hava katar.

Yerinde Kuruma Süresi Tanılamayın: Her kez ortada yeterli kuruma süresi bırakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde kılmak sinein yeterince kurumalıdır.

Ani fren ve sakatlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda aldırmaz uyumasını esenlar.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız engelsiz gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden etki alabilirsiniz.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri ciğerin bile gri tonlarını bileğerlendirebilir evet da bej, krem rengi kadar nötr renklere benzeyen seçenekleri yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit rengi soy dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir gaz yuvarı sprey boya oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve çağcıl bir çekicilik sağlayan kombinasyonları yürekerir.

Sessiz Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan başka bir renk grubu da tatlı tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

şayet evinizde çok çil çil sıfır yoğun renkli kumaşlarınız varsa, bu güpürları bej rengi ile evinizde vurgu olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza sıcaklık ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page